Link til ferieboliger som udlejes af private:

Danmark

Luksus-sommerhus i Nr. Vorupør på 184 m2 med stort nedbygget spabad og sauna. Et helårsisoleret veludstyret sommerhus med 8 sovepladser, gulvvarme i alle klinkegulve, Internet via ADSL, diskret gårdhave og god beliggenhed med 500 m. til vesterhavet.

Sommerhus Søndervig udlejes af privat.
Luksus sommerhus i Søndervig på 145 kvm. med brændeovn, sauna, spabad og Internetadgang i absolut super stand, udlejes privat til rimelige priser. Kvalitet og uforstyrret beliggenhed.

Spanien

Feriebolig i Spanien med perfekt havudsigt tæt ved stranden og Middelhavet i Dehesa de Campoamor i Alicante. ferielejlighederne ligger 8 km. syd for Torrieveja i Alicante provinsen, ved Costa Blanca, Spaniens hvide kyst.
Der er daglige afgange fra Billund og København til Alicante lufhavn (ALC) som ligger kun 50 km. fra lejligheden.

Feriebolig Malaga. Skøn ferielejlighed 25 km fra Malaga med herlig udsigt til både Middelhavet, byen Fuengirola og bjergene med de kridhvide bjergbyer, der er så typiske for Andalusien. Adgang til lækker, ugenert swimmingpool, og kun 800 meter til dejlig sandstrand. Rolig beliggenhed, men alligevel masser af resturanter og barer i gåafstand fra ferielejligheden. Pris 2000 - 2600 kr/uge.

Tyskland

Privat udlejning af feriebolig i Flensborg. Nærmere bestemt Wassersleben, nær den dansk/tyske grænse. Lej denne dejlig ferielejlighed med havudsigt og med få minutters kørsel til den danske grænse  og Flensborg. Lejligheden er nyrenoveret med udsigt over Flensborg fjord.

Tyrkiet

Udlejning af luksuslejligheder i Tyrkiet 25 m. fra havet. Lejlighederne ligger i Özdere i den vestlige del af Tyrkiet og er på 100 - 135 m2. Indretningen er i skandinavisk stil med en fantastisk udsigt over Middelhavet og Samos.
Özdere ligger kun 45 km. fra lufthavnen i Izmir. (IZM)